Exempel på Webb sidor

Information om guideföretag

Sida skapad i samverkan med beställaren. Vi har tillsammans utvecklat layouten och beställaren har skapat innehållet med text och bilder med hjälp av mig. Jag har gett support under processen och kommer också att vara behjälplig om det uppstår frågor eller problem.

Luleaguideservice.se


Information om tjänstSenaste sidan. En sida jag gjort åt mig själv. Ett exempel på att man kan göra en sida som subdomän till sin egen sida. Det innebär att du kan ha en fristående sida utan extra kostnader.

Lämpligt om du har olika verksamheter som du gärna vill skilja åt. Den här sidan har webb-adressen: bild.thomasenqvist.se där tillägget bild anger att det är en subdomän till min vanliga sida.


Körförening

Exempel på föreningssida

En sida gjord för en kör. Medlemmarna har här ett eget diskussionsforum som bara är synligt för inloggade körmedlemmar. Sidan innehåller också ljudfiler med exempel från kören konserter.

Lindekammarkor.se


Föreningssida

Föreningssida med en enkel förstasida. Huvudsyftet med sidan är ett diskussions forum som bara registrerade medlemmar kan ta del av. Det krävs en ansökan om registrering för att komma åt diskussionsforumet.
Den typen av sida går också bra att kombinera med ett medlemsregister. Sidan numera nedlagd.


Enkel blogg

Sidan startades av mig, egentligen utan mål att samla många besökare utan mer som ett sätt för mig att skriva av mig.

Sidan består bara av en blogg där man kan skapa nya inlägg och i samband med det kategorisera inläggen. Besök gärna sidan för att bilda dig en uppfattning om ur det kan se ut.


thomasvy.se


Föreningshemsida

Sida för en kör. Skriver i HTML och PHP, alltså inte en WordPress sida. Inget att rekommendera om man vill göra en kostnads effektiv sida. Sidan innehåller flera tusen rader kod och är svår att sätta sig in i och göra ändringar på. Den är flexibel och man har full kontroll men är mycket tidsödande både att utveckla och underhålla.
Att göra en sida på det sättet är inte så effektivt utan det gjordes mest med syftet att prova på hantverket. En sida i WordPress klarar samma sak på några timmar och blir väsentligt lättare att hantera.