Priser webbplats

Inriktningen är billiga webbplatser som skall kunna underhållas löpande av dig som beställare. Du får förstås support om du undrar över något.

Specifikationer

Vi diskuterar vilka behov du har och du får sedan ett prisförslag på en engångskostnad för en sida med de specifikationer vi kommit överens om. Vi håller kontinuerlig kontakt under skapandet av layout och funktioner.
Sidorna blir också SSL certfierade, de får ett litet grönt hänglås vid adressen och man slipper en liten irriterande text från Google att sidan inte är säker.

Webbhotell och domännamn

Jag anlitar Simply.com som som gett bra service. Din nya hemsida kommer att ligga där om du inte har ett eget webb-hotell som du föredrar.

Simply.com levererar också domännamn. Jag föreslår att du väljer en .se domän. Du ger förslag så kontrollerar vi tillsammans om namnet är ledigt.


Den årliga kostnaden plats på webbhotellet och en .se domän blir 590 kronor. Du får då en egen plats på Simply.com och fakturan kommer till dig. Moms är inkluderat i priset.

Engångskostnad

Kostnaden för utformning och utveckling av webbplatsen beror på vilka funktioner du behöver och om det krävs bilder som du själv inte vill hålla med.

Blogg

Priset för en enkel blogg med egna bilder, färgval och utseende som vi kommer överens om tillsammans kan jag leverera för 2000 kronor. Det som tillkommer är den årliga kostnaden för domännamn och plats på webbhotell.

Här måste jag dock tillägga att det finns gratisalternativ till exempel blogg.se. Det finns dock en liten hake med gratisalternativen. Ofta visas det reklam på din blogg du kan heller inte välja ett helt eget domännamn.

Föreningssida

En sådan sida kräver lite mer arbete så priset blir lite högre. Registrering av medlemmar, låsta delar av sidan så att bara registrerade kan nå. Medlemsregister och kanske betalningslösningar. Kontakta mig för en diskussion om jag kan leverera det ni vill ha och prisuppgifter.

Hemsida för företag

En enkel sida med information och kontaktuppgifter om det finns egna bilder behöver inte bli dyr utan kan vara enkel att få igång. Det som krävs är en idé om vilket intryck man vill göra på sina kunder. Behöver sidan ständigt uppgraderas med nya varor eller tjänster. Vi kommer tillsammans överens om hur vi utformar sidan så att ni själva med support från mig kan sköta det löpande arbetet med att hålla en sådan sida aktuell.

Mera om priser

Jag har f-skattsedel. Verksamhet är enligt regler från 2017 befriad från moms på grund av låg omsättning. Det gör att priserna är låga och de blir extra förmånliga för dig som är privatperson