Bilder

Egna bilder till din hemsida fungerar utmärkt, vid behov kan jag redigera dem. Jag kan också hålla med bilder om det behövs.

Digitalisera gamla diabilder

Har du diabilder som du vill ha digitaliserade för att visa på datorn eller TV. Jag kan hjälpa dig. Jag scannar dem och lägger in dem på ett USB-minne. Om de inte är alltför blekta blir det riktigt bra. Jag kan också redigera dem och justera färger och ljus om det behövs.

Tveka inte det kostar inte mycket 2 kr per bild, minimidebitering 200 kr. I priset ingår vid behov en enkel redigering av bilderna. Då levereras både originalbilden och en redigerad kopia. Det som tillkommer är priset för lagringsmedia (USB-minne) om du inte håller med det själv och eventuellt porto om bilderna ska skickas. Jag finns i Lindesberg, nära till hands om du vill ha personlig kontakt. Det går också bra att hålla kontakt med telefon, eller digitalt.

Köpa bilder

Mina bilder finns också på Mostphotos.com. Mest bilder från Lindesberg och Luleå men även några från Bruksvallarna. På Mostphotos finns bilder från många fotografer men är du ute efter lokala bilder från de ställen jag brukar besöka kan det vara ett bra ställa att börja leta bland mina.
Om du vill använda mina bilder i en hemsida jag gör är de naturligtvis gratis.